Alleen maar oplossingen!

Websites & webshops, waarom bij iDZINE4u?

Er zijn vele redenen waarom u voor ons zou kunnen kiezen.

Een van de redenen kan zijn dat we altijd werken met de nieuwste technieken. Zo is elke website die we maken meteen geschikt voor gebruik op MAC/PC, tablet en smartphone. De website past zich automatisch aan. Het grootste voordeel van het smartphone en tablet geschikt zijn is dat er niet steeds vergroot hoeft te worden om alles goed te kunnen lezen. Probeer het eens uit met deze website en ervaar hoe deze er uit ziet op de verschillende systemen.

Een andere reden kan zijn dat we niet werken met exotische hulpmiddelen om video of afbeeldingen te werken. Geen "FLASH" of andere scripts die niet op elk apparaat werken. Onze websites zijn getest en ontworpen voor alle smaken computers, tablets en smartphones. Windows, Apple MAC, Android, het maakt niet uit.

Nog een reden zou kunnen zijn dat we ons niet alleen druk maken over het uiterlijk van de website, maar ook om de onzichtbare wereld achter de website. Hoe wordt mijn website zo goed mogelijk gevonden door de zoekmachines als Google, Ask, Bing etc. Onze websites worden zo gebouwd dat deze goed vindbaar worden. We adviseren hier niet alleen in, we gaan ook actief aan de slag u zo hoog mogelijk op de ranglijst te krijgen.

Het is ook mogelijk uw website meertalig te laten maken. Zo werken we samen met EES (Epping English Support). Met de be√ędigde vertalers weet u zeker dat uw website correct is vertaald.

En deze reden niet te vergeten: We realiseren dit tegen een uiterst scherpe prijs. De manier waarop we dat doen? Goed luisteren naar de klant. Geen dingen bouwen die niet nodig zijn. Goed adviseren hoe de website met de behoeften van de klant kan meegroeien. En als de klant groeit, groeit zijn website en groeien wij met hem mee!

 

Waarom staan er geen voorbeelden op de website?

Elke klant is uniek. We ontwerpen telkens iets nieuws en een one-of-a-kind produkt voor elke klant.

Om open een gesprek te kunnen aangaan en te bepalen wat u voor ogen heeft, is het bekijken van voorbeelden alleen maar nadelig. Als we een idee hebben wat we voor u willen ontwerpen, laten we de door ons opgeleverde voorbeelden zien die passen bij dit ontwerp.

 

Al het bovenstaande geldt ook voor webhops.